Ondersteuning bij onderwijsinnovatie via de Educate-it balie

Student achter Educate-it balieHoe zorg je voor meer interactie tijdens je college? Hoe zet je videomateriaal in je cursus? Hoe kan je digitale toetsen afnemen? Het onderwijsinnovatieprogramma Educate-it faciliteert docenten die hun onderwijs op deze en andere manieren willen versterken. Op de Educate-it website staat onder teaching tools & training per functionaliteit welke tools daarvoor beschikbaar zijn, wat je ermee kan in je onderwijs, wat de ervaringen van andere docenten met de tool zijn en een FAQ. Wil je meer weten hoe jij deze tools didactisch in kan zetten in je onderwijs? Heb je technische of praktische vragen? Klik dan op de ‘ik heb een vraag’ knop voor ondersteuning. Er wordt dan nog dezelfde dag contact met je opgenomen.

Contact met Educate-it

Je kan ook langskomen bij de Educate-it balie in de Universiteitsbibliotheek op de Uithof, waar docenten en studenten terecht kunnen voor vragen over blended learning, online tools en overige vragen over Educate-it. Deze balie wordt 5 dagen per week van 8.30 tot 17.00 uur bemand door Educate-it studenten die docenten direct kunnen helpen met praktische vragen of in contact kunnen brengen met de Educate-it projectcoördinatoren voor didactische vragen.

Je vindt de Educate-it balie op de tweede etage in de Universiteitsbibliotheek Uithof, Heidelberglaan 3, naast de liften. Desgewenst kan de Educate-it student langskomen op je werkplek voor ondersteuning. De baliemedewerkers zijn ook telefonisch bereikbaar op nummer 030 – 253 2197. Of vul je vraag in via het contactformulier op de Educate-it site.