Logo Universiteit Utrecht

Educate it UU

Online modules

Ben je medewerker aan de Universiteit Utrecht? Wil je gratis en in je eigen tempo kennis over Blended Learning en toetsing opdoen? Ga dan naar onze online modules!

Blended Learning modules
Wil je weten wat de UU precies onder Blended Learning verstaat, welke tools je voor Blended Learning kan inzetten en hoe je je onderwijs kan herontwerpen naar een blended learningvorm? Volg dan de blended modules over Blended Learning. Deze modules voor docenten, die in een blended en online vorm worden aangeboden, zijn ontwikkeld door Educate-it, het COLUU, het stimuleringsproject Blended learning, het UMCU (Onbegrensd leren) en Elevate.

Log in (NL) Log in (EN)


Toetsing modules

  • Welke toetsvorm sluit het best aan bij mijn onderwijs?
  • Wat als het hoogst behaalde cijfer op mijn toets een 7 is?
  • Welke mogelijkheden zijn er om (digitaal) te toetsen?
  • Wil jij ook antwoord op dit soort praktische vragen?

Dan is de online module over (digitale) toetsing iets voor jou! Je leert hoe je een goede toets(vraag) ontwerpt, deze construeert en afneemt. Ook de beoordeling van een toets en de analyse komen aan bod. Je kunt direct aan de slag met je eigen materiaal. Het is ook mogelijk om de onderdelen van de module los van elkaar te bekijken.

Log in (NL) Login (EN)


Kennisclips 

Kennisclips zijn korte videopresentaties. Ze kunnen een bijdrage leveren aan het blended vormgeven van je onderwijs. Je kunt kennisclips zelf maken of gebruik maken van bestaande kennisclips op internet. Deze module gaat over de do’s en don’ts van het gebruiken en maken van kennisclips in je onderwijs.

We bespreken wat kennisclips zijn, hoe kennisclips kunnen worden ingezet in het onderwijs, waar je op moet letten als je zelf aan de slag gaat met kennisclips en welke mogelijkheden er binnen de Universiteit Utrecht zijn om kennisclips te (laten) maken.

Log in (NL) Login (EN)